Головна  →  Новини  →  23 грудня 2020

Моніторингове дослідження рівня готовності учнів 11-х класів Києва до ЗНО

З 7 по 17 грудня Освітня агенція міста Києва провела І етап моніторингового дослідження рівня готовності випускників шкіл столиці до зовнішнього незалежного оцінювання.

4419 учнів зі 164 закладів освіти Києва взяли участь у тестуванні з 3 предметів: українська мова - 4 208 учнів, математика – 3 291 учень,  історія України – 1 128 учнів.  

У  зв’язку з карантинними обмеженнями завдання учням було надіслано в дистанційному режимі, а дослідження проведено у формі онлайн-тестування. Кожен учасник моніторингу отримав свій перелік завдань за програмою http://tests.monitoring.in.ua/. Результати тесту, бали за рівнями навчальних досягнень та матрицю відповідей заклади  освіти можуть знайти на порталі Освітньої агенції міста Києва за власним логіном та паролем.

Випускники шкіл, які у 2021 році здобудуть повну загальну середню освіту, мають обов’язково вибрати для проходження ДПА у формі ЗНО українську мову або українську мову і літературу. Учні 11-х класів, які вивчають математику на рівні стандарту та не планують вступати до закладів вищої освіти, мають вибрати математику з завданнями рівня стандарту. Також одинадцятикласники можуть вибрати історію України для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. 

Перейти до спискуВерсiя для друку