Головна  →  Новини  →  28 грудня 2020

Державна кваліфікаційна атестація у Київському вищому професійному училищі будівництва і дизайну

У Київському вищому професійному училищі будівництва і дизайну відбулася державна кваліфікаційна атестація за професіями «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж, електромонтажник з силових мереж та електроустаткування, електрозварник ручного зварювання» та «Адміністратор, агент з постачання, діловод». 

Державна кваліфікаційна атестація - вихідний контроль на завершальному етапі  навчання здобувачів освіти. Члени комісії, представники підприємств ПАТ «Трест Київелектромонтаж» СМУ № 34, Київської міської дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта», надали позитивні відгуки про проходження виробничої практики випускників та перевірили їх готовність самостійно виконувати комплекс робіт з обраних професій.

Під час захисту дипломних робіт здобувачі освіти продемонстрували практичні уміння та навички, передбачені освітньо-кваліфікаційними характеристиками, технологічними умовами і нормами, встановленими у відповідних галузях.

Після успішної здачі державної кваліфікаційної атестації кожен отримав диплом кваліфікованого робітника державного зразка та направлення на підприємства м. Києва!

Перейти до спискуВерсiя для друку