Головна  →  Новини  →  27 січня 2021

Початок проведення атестаційної експертизи у столичних закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Розпочато проведення атестаційної експертизи професійно-теоретичної, професійно-практичної підготовок здобувачів освіти випускних груп у закладах освіти.

Атестаційна експертиза в умовах карантинних обмежень організована за очно-дистанційною формою навчання з урахуванням дотримання санітарно-епідеміологічних норм.  

Для об’єктивного оцінювання виконання державних стандартів і вивчення реального стану основних напрямів діяльності закладів освіти у якості експертів залучені кваліфіковані фахівці та замовники робітничих кадрів - представники організацій, підприємств та установ: Публічного акціонерного товариства «Автобаза №1»; Приватного акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Київводоканал»; Товариства з обмеженою відповідальністю «Перший трубний завод»; Публічного акціонерного товариства «Трест «Київмонтаж» тощо.

Проведено перевірку та оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти у Київському професійному будівельному ліцеї з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», у Київському професійному енергетичному ліцеї з професій «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» та  «Електрозварник ручного зварювання»,  у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою з професії «Майстер з монтажу та обслуговування систем відновлювальної енергетики» на базі навчально-практичного центру відновлювальної енергетики серед слухачів з числа дорослого населення. Нову професію широких кваліфікацій для сфери енергетики та енергозабезпечення опанували слухачі за програмою перепідготовки з 5 регіонів України (Сумська, Полтавська, Запорізька області,  м. Дніпро та м. Київ).  

Атестовані заклади освіти набувають права видачі документа про професійно-технічну освіту державного зразка.

Перейти до спискуВерсiя для друку