Головна  →  Новини  →  17 листопада 2014

У Києво-Печерській Лаврі відбулася посвята в кадети учнів ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус»

Церемонія прийняття Урочистої клятви кадета та вручення погонів  учням кадетських класів ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» відбулася 14 листопада у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі, в храмі преподобних Антонія і Феодосія Печерських (Трапезна церква)  -   в твердині православної віри, обителі благочестя, духовному центрі православного народу. Більше 100 учнів ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус», серед яких і діти з зони АТО, було посвячено у кадети.

       В урочистому заході взяли участь представники Київської міської державної адміністрації, Міністерства освіти і науки України, Шевченківської районної в місті Києві державної адмістрації, співробітники та ветерани Служби зовнішньої розвідки України, Служби безпеки України, Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві, благодійного фонду «Фонд добрі справи», духовний наставник ліцею – настоятель храму Святих Апостолів Петра і Павла – архімандрит Аліпій; випускники ліцею - інтернату №23 "Кадетський корпус", батьки ліцеїстів та люди, які щоденною працею піклуються про освіту і дбають про її майбутнє. 

 Урочисту службу правив Преосвященнійший єпископ Ірпінський Климент.  Преосвященнійший  звернувся до кадетів зі словом: «Дорогі кадети, хочу вас привітати з урочистою подією. Разом із погонами, які тільки що старші товариші одягнули на ваші плечі, ви підіймаєте на свої плечі надзвичайно велику відповідальність - відповідальність за свою батьківщину, за друзів і близьких».
 
Перейти до спискуВерсiя для друку