Головна  →  Новини  →  10 лютого 2021

Освітні амбасадорки Київської МАН запрошують до діалогу

Освітні амбасадорки Київської МАН запрошують до діалогу

До Міжнародного дня жінок та дівчат у науці, який буде 11 лютого, Київська Мала Академія наук запрошує сьогодні на Діалог з Освітніми Амбасадорками – дівчатами в науці.

Жіночі сторінки в історії науки часто маловідомі, а ставлення до них буває упередженим. Свято запроваджене, щоб змінити ситуацію, досягти гендерної рівності та розшити можливості жінок в заняттях наукою. Згадка в назві свята не тільки жінок, але і дівчат не випадкова. Вона спрямована на актуалізацію теми участі в наукових спільнотах шкільного періоду навчання не тільки хлопчиків, а й дівчат. Освітні Амбасадорки  Київської МАН ламають стереотипи, в них поєднались натхненна творчість, наукові пошуки і просвітницька діяльність. Їхні досягнення надихають, а наукові дослідження та проєкти отримують  визнання й нагороди на міжнародних конкурсах та олімпіадах.

Приєднуйтесь за посиланням: https://fb.me/e/66xF182tS

У зустрічі візьмуть участь переможниці Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Євгенія Анастасія Рудик , Еміне Аджиєва, Анна Гусак, Дарія Войтюк

Вони розкажуть про свої наукові досягнення та мрії, про подорожі та участь у міжнародних заходах, про страх допуститися помилок та відповідальності за свої рішення! Освітні амбасадорки Київської МАН доведуть, що займатися наукою цікаво і круто!

Говорити про науку дівчата будуть разом з Іриною Поліщук, кандидаткою хімічних наук, директоркою Київської МАН та  Ольгою Ольховою,  доценткою кафедри журналістики КНУ ім. Т. Шевченко.

У зустрічі також візьме участь Карина Людоговська, соціологиня проєкту U-Report Ukraine від Unicef. Вона презентує зазначений проєкт та висвітлить результати тематичних опитувань  – “Дівчата в STEM” й “Гендерний баланс у сфері управління”.

Модераторка заходу – Інеса Пустовалова, практична психологиня, засновниця проєкту «Освітні амбасадорки Київської МАН».

Зустріч проходитиме з дотриманням всіх карантинних вимог. Онлайн-трансляція заходу розпочнеться 10 лютого о 16:00 ФБ сторінці Київської МАН.

Детальніше про учасниць - https://bit.ly/3p72yMu.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку