Головна  →  Новини  →  11 лютого 2021

Київська МАН традиційно відзначає День безпечного Інтернету

Київська МАН запрошує доєднатися учнівську молодь, студентів до загальноукраїнського опитування «Кібербезпека очима української молоді» з 9 лютого по 9 березня, що присвячене Дню Безпечного Інтернету. Результати будуть використовуватися для пошуку дієвих ідей щодо покращення мережі Інтернет не лише в цей День, а й протягом усього року!

Опитування започатковане «Європейською Медіа Платформою» у 2017 році. Його результати, які будуть оприлюднені на сайтах ЄМП та Київської МАН відкриють унікальну можливість дізнатися, які питання цікавлять українську молодь у галузі кібербезпеки; отримати поради від фахівців РНБО України щодо інструментів протидії загрозам; долучитись до пропозицій стосовно стратегії побудови інформаційної безпеки нашої держави та багато інших. Усі вони будуть розглядатися на 12-ому Українському форумі з управління Інтернетом IGF-UA, який відбудеться восени 2021 року.

Довідково

Вже 18-й раз поспіль, щороку у лютому, світ відзначає День безпечного Інтернету (Safer Internet Day – SID). Слоган цього року «Разом для кращого Інтернету» заохочує всіх і кожного приєднатися до цього руху та максимально використати потенціал Інтернету, аби зробити його безпечнішим та кращим для всіх, особливо для дітей та молоді.

Популяризація таких дій стала однією з традицій Київської МАН по відзначенню цього Дня.

Безпечний Інтернет – це як екологія навколишнього середовища – справа кожного свідомого громадянина. І тільки разом ми зможемо цього досягти! Долучайтесь!

Перейти до спискуВерсiя для друку