Головна  →  Новини  →  11 лютого 2021

У Київському фаховому коледжі прикладних наук стартував освітній проєкт компанії L’Oréal «Краса для всіх»

Компанія L’Oréal відома у світі не тільки як експерт у галузі краси, але і як ініціатор важливих громадських проєктів. Одним з таких є проєкт соціального спрямування «Краса для всіх», який допомагає жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, здобути безкоштовну освіту у сфері краси та професійно реалізуватися в цьому напрямі.

Цього року в Україні проєкт розпочинається вже вп’яте і одночасно проходить у двох містах: Києві та Львові. Столичним майданчиком для нього став Київський фаховий коледж прикладних наук, який напередодні підписав Меморандум про співпрацю з компанією L’Oréal.

На базі Коледжу відбулася урочиста церемонія відкриття повномасштабного 5-місячного навчального курсу з перукарського мистецтва компанії L’Oréal. Подія проходила в офлайн-форматі з онлайн-трансляцією відкриття у Львові.

З вітальним словом до учасниць і гостей звернулися безпосередні організатори і натхненники проєкту:

  • Марина Хонда - заступниця голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень;
  • Павло Замостьян – заступник Представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA);
  • Тетяна Кондакчан – керівниця навчальної програми L’Oréal Україна;
  • Ганна Щуцька – директорка Київського фахового коледжу прикладних наук.

Перед офіційним відкриттям заходу Марина Хонда та Павло Замостьян ознайомилися з напрямами роботи та матеріально-технічним забезпеченням Коледжу на екскурсії, яку було організовано директоркою Ганною Щуцькою.

Реалізація цієї надважливої соціальної ініціативи стала можливою завдяки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA), Фундації L’Oréal, Київській міській державній адміністрації. Подія відбулася за участі відділу молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Проєкт розпочав новий життєвий етап учасниць: час нових і корисних навичок, формування мотивації і цілеспрямованості, віри в себе та в краще майбутнє!

Більше інформації за посиланнями: http://bit.ly/3qd3m3J,  http://bit.ly/3aNWi6U

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку