Головна  →  Новини  →  18 лютого 2021

Приєднуйтесь до флешмобу Київської МАН, присвяченому Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні!

Приєднуйтесь до флешмобу Київської МАН, присвяченому Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні!

З нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності Київська МАН ініціює флешмоб відео-меседжів #МАЙДАН_зростай_у_своїй_гідності!

З нашої історії ми бачимо споконвічне прагнення українства до волі та незалежності рідної землі. Україна – це країна добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. Наша держава завжди була територією гідності й свободи. І наша історична пам’ять є тому підтвердженням.

Сьогодні ми згадуємо Революцію на граніті 1990 року, яка розпочалась на центральному майдані ще радянського Києва, що мав назву «Площа Жовтневої революції». Це була перша українська революція нового часу.

Вашій увазі своє бачення, смисли, думки та проекції представляють учні 10-Б класу СШ № 269 Андрій ГЛАВАЦЬКИЙ, Вікторія ТИВОНЯК, Анастасія ВОЗНЯК, Діана ПЕТРИШАК та їх наставник, учителька історії Світлана ТРЕМТІЙ.

У відео використані фрагменти з інтерв’ю одного – чи не найголовнішого..! -- з учасників студентської акції спротиву Олександра ДОНІЯ. Варто наголосити, що інтерв’ю ми брали не з просторів Інтернет, а проводили самі! Тож висловлюємо щиру вдячність та відверте захоплення пану Олександру за підтримку ініціативи, дійсно цікаву бесіду.

Долучайтеся до нас та діліться думками щодо знаменних історичних подій незалежної України. Пам’ятати їх – це пам’ятати про жертовність кожного, хто відстоював нашу гідність та честь та продовжує це робити. 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку