Головна  →  Новини  →  23 лютого 2021

Міський конкурс фахової майстерності у закладах професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Перукар»

У Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва відбувся міський конкурс фахової майстерності з професії «Перукар (перукар-модельєр)» серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва.

Метою проведення Конкурсу є розвиток творчої активності здобувачів освіти,  підвищення рівня професійної підготовки та унікальна  можливість зануритися в світ краси, моди та стилю.

Конкурс проводився у два тури: теоретичний та практичний: теоретичний – проведення комп’ютерного онлайн-тестування з предметів професійно-теоретичної підготовки; практичний - відповідно до вимог рівня кваліфікації «Перукар І класу» та передбачав виконання сучасної зачіски на основі стилю «Ретро 60 років».

У практичному турі учасники продемонстрували  індивідуальний творчий підхід, високу професійну майстерність та нестандартні ідеї у виконанні зачіски.

Оцінювало роботи конкурсантів досвідчене незалежне журі, до складу якого входили представники салонів краси, перукарень та сфери послуг. Переможців конкурсу нагороджено дипломами та цінними подарунками, а головне учасники отримали величезний стимул і натхнення для подальшого розвитку і вдосконалення у перукарському мистецтві.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку