Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Флешмоб "Поетичний уклін" від Київської Малої академії наук

Флешмоб "Поетичний уклін" від Київської Малої академії наук

З нагоди 150-річчя від дня народження української письменниці Лесі Українки Київська МАН у співпраці з Департаментом  освіти і науки Києва проводить флешмоб «Поетичний уклін».

Цей захід став одним з наймасштабніших. До  нього долучилися не лише учні столичних закладів освіти, а й молоді науковці з Донеччини, Дніпропетровщини та інших регіонів. Відео та малюнки надіслали навіть найменші пошановувачі творчості української письменниці. Кожен учасник флешмобу зміг тонко та творчо передати свою любов та повагу до Лесі Українки. Вийшов справжній поетичний уклін. Ми щиро дякуємо всім учасникам заходу! Наразі ми отримали понад 70 відео та 20 малюнків. Але флешмоб триває. Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках, і ви побачите чимало цікавих та самобутніх робіт.

Уклінно дякуємо за підтримку творчої молоді та допомогу в проведенні поетичної акції мудрим наставникам – педагогічним працівникам таких закладів освіти: Києво-Печерського ліцею № 171 "Лідер", гімназії № 59 імені О. М. Бойченка, Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ», школи І-ІІІ ступенів № 151, спеціалізованої школи № 85, ліцею № 144 імені Григорія Ващенка, спеціалізованої школи № 159, навчально-виховного комплексу «Домінанта», спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 23 з поглибленим вивченням англійської мови, закладу освіти «Приватний загальноосвітній навчальний заклад «МІДГАРД», ліцею «Голосіївський» № 241, середньої загальноосвітньої школи № 215, ліцею № 227 імені М. М. Громова, Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва, Будинку дитячої та юнацької творчості «ДИВОЦВІТ» Дарницького району м. Києва, творчого об’єднання «ЕТЮД», Романо-германської гімназії № 123, школи дитячого-садка «Кияночка» тощо. Приємно, що  до флешмобу долучилися й учні та освітяни з інших куточків України: КОЗО «Кислянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Дніпропетровської області та Великоновосілківської гімназії з загальноосвітньою школою І ступеня Донецької області.

Насолоджуйтесь виступами талановитих українських дітей: https://bit.ly/2MjmXQS!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку