Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Поетапна кваліфікаційна атестація у Вищому професійному училищі № 33

26 лютого у Вищому професійному училищі №33 у Києві провели поетапну кваліфікаційну атестацію, яка є невід'ємною складовою проміжного контролю якості професійної підготовки здобувачів освіти.  Випускники третього курсу виконували пробну кваліфікаційну роботу за професією «Кухар; офіціант».

Підведення проміжних підсумків з професійно-практичної та професійно-теоретичної підготовки здійснювалось в лабораторіях закладу освіти та на виробничих місцях столичних підприємств громадського харчування.

Сьогодні здобувачі освіти продемонстрували цікаві ідеї, здатність до самостійної роботи, творчі уміння і навички, впевнено виконували технологічні прийоми. Свої практичні здібності учні втілили у приготовлених стравах.

Кваліфікаційна комісія високо оцінила рівень теоретичних знань та результати виконаних кваліфікаційних пробних робіт. Прийнято рішення щодо присвоєння здобувачам освіти навчальної групи № 314 IV кваліфікаційного розряду з професії «Кухар».

Злагоджена робота педагогічного колективу та роботодавців стала запорукою високого результату підготовки кваліфікованих робітників для міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку