Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Міський конкурс фахової майстерності у закладах професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Штукатур»

26 лютого на базі Державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» відбувся міський конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти  м. Києва з професії «Штукатур».

Метою проведення Конкурсу є розвиток творчої активності та підвищення рівня професійної підготовки здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва.

Конкурс проходив у два тури: теоретичний і практичний. Під час теоретичного туру здобувачі освіти проходили тестування на комп’ютері та виконували розрахункове завдання з розрахунку площі вертикальних поверхонь приміщення кімнати з віконними та двірними прорізами, а під час практичного туру – виконували завдання 3 кваліфікаційного розряду за професією «Штукатур», а саме: нанесення на поґрунтовану та оштукатурену поверхню мінеральної декоративної штукатурки «КОРОЇД» (2 мм) з подальшим формуванням фактури.

За результатами двох турів переможців Конкурсу було нагороджено дипломами та подарунками:

  • дипломом І ступеня – Кульова Артема, учня Державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва»;
  • дипломом ІІ ступеня – Триполєва Владислава, учня Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури;
  • дипломом ІІІ ступеня – Самойлено Анастасію, ученицю Вищого професійного училище № 25 м. Києва.

Вітаємо переможців!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку