Головна  →  Новини  →  4 березня 2021

Навчальна екскурсія для школярів у Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізації

Для старшокласників спеціалізованої школи № 254 Києва проведено навчальну екскурсію у Міжрегіональному вищому професійному училищі автомобільного транспорту та будівельної механізації з метою знайомства із закладом освіти та професіями. 

Майбутні абітурієнти  збагатили свій словниковий запас професійними термінами: стартер, автосканер, генератор, імобілайзер та інші. Під час огляду майстерень та лабораторій познайомились з процесами, що відбуваються під капотом автомобіля, відчули себе діагностами, зварниками та кранівниками тощо.

Учні відвідали цікаві та пізнавальні майстер-класи, організовані досвідченими педагогічними працівниками – викладачами, майстрами виробничого навчання, з професій: «Авторемонтник», «Слюсар з ремонту електроустакування, Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів», «Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів, Машиніст підіймально-транспортних машин».

Упродовж зустрічі зі вступниками налагоджено живе спілкування з практичним психологом, надано необхідну інформацію щодо вступу до училища та про умови навчання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку