Головна  →  Новини  →  9 березня 2021

Обрано освітніх амбасадорок Київської МАН 2021

Конкурс «Освітні амбасадорки» Київської МАН 2021 завершено! Девізом цього року став меседж "Лідерство та розширення прав і можливостей дівчат у  STEM науках, освіті та професіях.

Переможницями стали:

Освітня амбасадорка глядацьких симпатій – Анастасія ФЕДЬКО, вихованка Школи лідерства та фасилітаційних практик Київської МАН, учениця 10-го класу Київської гімназії №287
Освітня амбасадорка креативності та творчості в STEAM-науках – Анастасья КРАВЧЕНКО, вихованка секції «Філософія» відділення філософії та суспільствознавства, студентка І-го курсу Мистецького коледжу імені Сальвадора Далі
Освітня амбасадорка STEM-наук – Олена КОВАЛЕНКО, вихованка секції «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження» відділення технічних наук, ліцеїстка 10-го класу Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ"
Освітня амбасадорка-лідерка – Анна УЩАПІВСЬКА, вихованка секції «Іспанська мова» відділення іноземної мови та зарубіжної літератури, учениця 10-го класу Навчально-виховного комплексу №176 імені Мігеля де Сервантеса м. Києва, яка отримала в подарунок авторську вишиванку від дизайн студії Оксани Полонець.
Освітня амбасадорка-науковиця – Валентина ЗІНЬКОВА, вихованка секції «Прикладна математика» відділення математики, ліцеїстка 11-го класу Технічного ліцею НТУУ "КПІ". У подарунок від ювелірного дому ZARINA, Валентина отримала прикрасу у вигляді ланцюжка з ключем, як символ ключів від знаннь.
Спеціальну відзнаку (особисте менторство та подвійну "Осу") від засновниці конкурсу Інеси Пустовалової отримала Віолетта КУКУРУЗА, вихованка секції «Всесвітня історія» відділення історії та Бізнес-школи КМАН-Graffit, учениця 10-го класу Дистанційної школи «Центр освіти «Оптіма». Вона буде виконувати окремі представницькі функції та виступить на форумі дівчат-лідерок у жовтні цього року.

 Довідково
«Освітні амбасадорки» - конкурс започатковваний Школою лідерства та фасилітаційних практик КМАН у 2019 році. Раніше називався «Розумниця-красуня Київської МАН», але з 2020 року проходить вже під символічною назвою «Освітні амбасадорки». Тут учасниці мають продемонструвати свої інтелектуальні та творчі здібності, проявити  активну життєву та громадську позицію, лідерські якості. Вони мотивують своїх однолітків на отримання знань та заняття наукою, вчать брати відповідальність за свої рішення, впевнено йти до своєї мети.  

 Крім згаданих вже переможниць, у фіналі брали участь:
Букрєєва Марія, вихованка відділення філософії та суспільствознавства, учениця 9-го класу НВК ліцею №157;
Вороніна Аліна, вихованка відділення технічних наук, учениця 9-го класу гімназії НПУ імені М. П. Драгоманова м. Києва;
Кириченко Анастасія, вихованка відділення філософії та суспільствознавства, учениця 11-го класу гімназії №283 II-III ступенів  м. Києва;
Кульбаєва Марія, вихованка  відділення фізики та астрономії, учениця 10-го класу ліцею Інформаційних Технологій №79;
Люшенко Людмила, вихованка відділення безпеки та оборони, учениця 11-го класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ»;
Полюлях Ольга, вихованка відділення екології та аграрних наук, учениця 9-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Дніпровського району;
Рогоза Маргарита, вихованка Школи лідерства та фасилітаційних практик, учениця 11-го класу Бучанської НВК С-ЗОШ №4;
Санжаровська Софія, вихованка відділення технічних наук, учениця 11-го класу  Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

Журі відмітили, що було дуже важко обирати переможниць, адже всі дівчата чудові та неповторні, а номінацій замало. Приєднуємося до усіх вітань та бажаємо впевненості у собі, наснаги і тисячі посмішок довкола!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку