Головна  →  Новини  →  12 березня 2021

Школярі столиці представлятимуть Україну на Міжнародному конкурсі екологічного спрямування

Школярі столиці представлятимуть Україну на Міжнародному конкурсі екологічного спрямування

Вихованки Київської МАН представлятимуть Україну на Міжнародному конкурсі екологічного прямування GENIUS OLYMPIAD – 2021. Цьому передувала їхня перемога. На цей раз юним науковим талантам підкорилась вершина Всеукраїнського конкурсу "Еко-техно Україна 2021". 

Коваленко Олена,  вихованка відділення технічних наук, ліцеїстка 10-го класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» Солом’янського району міста Києва, з роботою «Отримання екологічної енергії від коливань дерев» посіла ІІ місце у категорії «Екологічна інженерія» Всеукраїнського  і стала фіналісткою Міжнародного конкурсу екологічного прямування GENIUS OLYMPIAD – 2021.

Кириченко Анастасія,  вихованка відділення хімії та біології, учениця  11-го  класу Центру освіти «Оптіма» з роботою «Оцінка нефротоксичної дії наночастинок плюмбуму» отримала IV місце у категорії «Біологія, мікробіологія, клітинна біологія» Всеукраїнського конкурсу «ЕКО-ТЕХНО УКРАЇНА 2021». Вона рекомендована до індивідуального подання роботи на Міжнародний конкурс GENIUS OLYMPIAD – 2021.

GENIUS Olympiad сприяє глобальному розумінню та розв’язанню екологічних проблем за допомогою фундаментальної науки, мистецтва, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу. GENIUS Olympiad відкриває перед учнями середніх шкіл можливості для того, щоб прищепити їм навички та знання, необхідні свідомим громадянам, лідерам, вченим, художникам, письменникам, інженерам. ЇЇ учасники - творці майбутнього,  які будуть заохочувати та сприяти підвищенню екологічної стійкості протягом усього свого життя. 

У GENIUS OLYMPIAD – 2021 візьме участь понад 1400 учасників з більш ніж 80 країн світу, пишаємось що серед них будуть й наші вихованці!

Кожна нова перемога, нове досягнення хвилює, наповнює радістю та гордістю, надихає на подальшу роботу! Вітаємо переможців і бажаємо всім на не зупинятись на досягнутому!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку