Головна  →  Новини  →  18 березня 2021

Київський електромеханічний фаховий коледж святкує 100-річчя

У рамках святкування 100-річчя в Київському електромеханічному фаховому коледжі відбулась низка заходів:

З 09 по 12 березня 2021 р. в коледжі проходив тиждень відділення «Автоматизовані системи управління (АСУ)», присвячене 100-річчю від дня заснування. Традиційно тиждень був насичений цікавими конкурсами та квестами, де студенти відділення виявили свої творчі здібності та якісні знання. 

Квест серед студентів першого курсу спеціальностей АКІТ, КСМ «Юний знавець»

Квест серед студентів груп 3 курсу КСМ «Народжений гуглити – вчити не буде» ХАКАТОН-21

Хакатон -21 – це презентація студентських проектів. Чотири команди, до складу яких входили студенти 4, 3 та 2 курсу представили не лише свої ідеї, вони представили реальні проекти та продемонстрували їх роботу перед студентами та викладачами коледжу. Участь в цьому заході дає можливість навчитися відстоювати та реалізувати свої ідеї, працювати   в команді, отримати практичні навички тощо. Як обрати найкращий проект? Усі команди представили цікаві та корисні проекти:  web додаток що дає можливість точного перекладу технічних термінів, написання програмного забезпечення для використання старого системного блоку у якості серверу, розробка програми та складання макету системи автоматичного поливу кімнатних рослин, web додаток точного прогнозу погоди на 5 днів. Студенти молодших курсів побачили як можна закріпити теоретичні знання на  практичних навичках.

Різноманітність заходів дала можливість кожному студенту проявити себе та продемонструвати як свою майстерність (конкурс поробок «Моя професія- мій успіх», так і свою творчість (конкурс на кращу стіннівку, на кращу презентацію групи, на краще селфі, конкурс «Містер та міс відділення АСУ»).

Конкурс «Містер і міс відділення АСУ»

Переможців і учасників тижня відділення було відзначено грамотами, сертифікатами на зарахування 1-2 лабораторних робіт та солодкими подарунками.

На святкування 100-річного ювілею було запрошено і випускників відділення, які з великим задоволенням виступили перед студентами, тепло й щиро згадуючи своїх викладачів, дякували за цікаві роки навчання та надані високопрофесійні знання. Шукаєте взаємно красивих людей? Завітайте до КЕМТу.

Перейти до спискуВерсiя для друку