Головна  →  Новини  →  23 березня 2021

Київська МАН на «Kyiv EdFest»

Для київських освітян одним із вісників весни вже традиційно став фестиваль «Kyiv EdFest», який з 2016 року традиційно проводить  Департамент освіти і науки. Київська Мала академія наук  традиційно бере  участь і долучається до заходу. Фахівці академії проводять для колег семінари та вебінари, майстер-класи та дискусії з найактуальніших питань сучасної освіти, психології, кібербезпеки, онлайн форматів навчання тощо.

Відкрила цьогорічний фестиваль керівниця Школи лідерства та фасилітаційних практик і практична психологиня Київської МАН, авторка курсу з комунікативної компетентності для підлітків «Blаbltalk»  Інеса Пустовалова, яка вже всьоме виступає на фестивалі  «Kyiv EdFest». Її вебінар  підіймає важливу тему  допомоги підліткам у виборі майбутньої професії.

Методистка Київської МАН, гештальт-консультантка, аспірантка кафедри соціальної філософії, філософії освіти та освітньої політики НПУ ім. М.П. Драгоманова, сертифікована Collegium Wratislaviense (Польща) тьюторкиня ІІ ступеня, тренерка International Academy of Tutoring, викладачка біології, хімії та курсу «Science» альтернативної школи SchoolinG Ольга Казакова проводить майстер-клас “Тьюторинг як інструмент менеджменту учнівських STEAM-проєктів”.

Методистка Київської МАН, бізнес-тренерка, фасилітаторка, бізнес-консультант ISO 20700-2017, керівниця проєкту «Академія Сучасних Освітніх Технологій» Наталія Дзюба наведе приклади практичного застосування онлайн інструментів під час дискусії панель «Навчальний процес та онлайн сервіси»,  а   керівниця проєктів у секції «Англійська мова» відділення іноземної філології та зарубіжної літератури Київської МАН, засновниця та керівниця проєкту з підготовки  публічних виступів  «Loudspeaker. Express yourself!»  проведе англійською мовою майстер-клас “Effective body language in the classroom”.

Приємно відзначити, що інформаційно насичена і взаємокорисна співпраця з колегами стала гарною традицією. Київська Мала академія наук, яка приділяє багато уваги для очного, дистанційного та дуального розвитку педагога у нових умовах, готова до будь-яких викликів часу.

Перейти до спискуВерсiя для друку