Головна  →  Новини  →  24 березня 2021

Київська МАН запрошує на зустріч із Послом України у Кувейті!

Київська МАН запрошує на зустріч із Послом України у Кувейті!

Шановні юні дослідники, педагогічні керівники, вчителі, освітянська спільното та всі охочі! Відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН запрошує вас 07 квітня 2021 року до онлайн-комунікації на тему: «Як працює культурна дипломатія України в Перлині Затоки – Кувейті?» в рамках діючого проєкту Київської МАН «Освітня дипломатія», котрий є складовою міжнародного проєкту «Родзинки дипломатії».

Навчання відбудеться за особистої участі Надзвичайного та Повноважного Посла України в державі Кувейт пана Олександра БАЛАНУЦИ.  

Вихованці відділення філософії Київської МАН навчаються на ексклюзивному курсі мистецтву дипломатії. «Хто такий дипломат. Особливості української дипломатії. Взаємодія, навчання, набуття навичок гнучкої, виваженої, усвідомленої та толерантної комунікації, що стає сво зовнішньою політикою, у вибудовуванні якої кожна дитина в міру своєї готовності може брати участь» - ось ті опорні складові, на яких побудована концепція проєкту.

Родзинка проєкту: навчання проходить під особистим патронатом діючого Посла України у державі Кувейт Олександра Балануци.

Головний меседж проєкту: «Спробуй дипломатію на смак»!

Зустрічаємось 7 квітня о 16.00!
Підключитись до конференції Zoom https://us02web.zoom.us/j/84357052086?pwd=dEJkUGhQQTg2RzF5Y3VhUDlKL1dXdz09
Ідентифікатор конференції: 843 5705 2086
Код доступа: 845632

За додатковою інформацією звертатись до завідувача відділення Тетяни КОТ,  тел. (+38) 0973699132

 

Перейти до спискуВерсiя для друку