Головна  →  Новини  →  24 березня 2021

День відкритих дверей – онлайн у Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва м. Києва

У державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» 26 березня 2021 року  з 12:30 до 15:30 відбудеться День відкритих дверей онлайн.

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» - один з небагатьох закладів освіти в Україні, який вже більше 50 років здійснює підготовку кваліфікованих робітників та фахових молодших бакалаврів за професіями декоративно-прикладного мистецтва, зокрема ювелірів.

Професія ювеліра – одна з найдавніших. Перші прикраси люди почали створювати ще 10 тисяч років до нашої ери з кісток і черепашок, згодом – з глини і каменів. З часом навчилися обробляти метал, з’явилися перші ювелірні майстерні. Сьогодні професію ювеліра вважають досить престижною і творчою. Справжній ювелір одночасно і дизайнер, і ремісник. Талановиті майстри створюють принципово новий світ, дарують нам естетичну насолоду і приємні хвилини загальної уваги.

Онлайн-захід «День відкритих дверей» буде проводитися на платформі Zoom https://us05web.zoom.us/j/84200477589.

Ідентифікатор конференції: 842 0047 7589
Код доступу: 12345

Спікерами онлайн-заходу будуть: заступник директора з навчально-виховної роботи Єресько Елеонора Дмитрівна та заступник директора з навчально-виробничої роботи Маленко Олена Василівна, які розкажуть про особливості освітнього процесу та вступної кампанії 2021 року.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до нашої конференції!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку