Головна  →  Новини  →  29 березня 2021

Пам'яті Рихлик Тамари Іванівни

Пам'яті Рихлик Тамари Іванівни

Департамент освіти і науки з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 18 березня 2021 року пішла з життя Рихлик Тамара Іванівна, яскравий управлінець та щира людина, директор дошкільного навчального закладу № 244 Дніпровського району м. Києва.

Свій трудовий шлях Тамара Іванівна розпочала у 1972 році. Завершивши навчання у Вінницькому педагогічному інституті ім. М.Островського у 1977 році, працювала учителем історії та суспільствознавства, організатором позакласної та позашкільної роботи у школі на Київщині. Протягом трьох років Тамара Іванівна працювала вихователем, а згодом і методистом дошкільного навчального закладу № 519 м. Києва.

Управлінська діяльність Рихлик Т.М. розпочалася у 1983 році на посаді директора завідувача ДНЗ № 688. З 1991 року Тамара Іванівна  очолювала заклад дошкільної освіти № 244 Дніпровського району м. Києва.

За час роботи на посаді директора закладу Рихлик Т.І. організувала сталий колектив педагогів-однодумців, справжніх професіоналів своєї справи. Очолюваний нею заклад став осередком комфорту для перебування і виховання дітей.

Рихлик Тамара Іванівна  була талановитим і  неординарним керівником, яка любила свою роботу та вміла знайти підхід до кожної дитини, завжди підтримувала  творчі ідеї  та ініціативи своїх колег, прислуховувалася до батьків, уміло залучаючи їх до співпраці.

Але найбільшим її надбанням є повага та шана широкого освітнього загалу Дніпровського району та міста Києва.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Рихлик Тамари Іванівни та висловлюємо щирі співчуття колективу дошкільного навчального закладу № 244, рідним і близьким покійної.

 

Царства небесного її душі і доземної вічної пам’яті.
Колектив Департаменту освіти і науки.

Перейти до спискуВерсiя для друку