Головна  →  Новини  →  30 березня 2021

Семінарське заняття для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Департаментом освіти і науки за участі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві проведено в онлайн-режимі міський семінар для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти столиці на тему: «Організаційно-методичні аспекти щодо ефективної організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах змішаного/дистанційного навчання: особливості, поради, кращі приклади».

Метою даного семінару був огляд головних засад щодо ефективної організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах змішаного/дистанційного навчання та ознайомлення з практичним досвідом роботи педагогічних колективів.

Учасники дізнались про особливості застосування нормативно-правової бази з питань ефективної організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Про організацію освітнього процесу у дистанційному та змішаному форматах навчання підготовлено презентацію методистом державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Практичний досвід та поради щодо сервісів та інструментів спілкування, використання технологій Google Workspace for Education в освітньому процесі висвітлили педагогічні працівники Київського професійного енергетичного ліцею, Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну, Вищого професійного училища № 33 м. Києва.

Актуальне семінарське заняття про дистанційне навчання та новий освітній досвід для кожного учасника освітнього процесу проведено у форматі круглого столу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку