Головна  →  Новини районів  →  14 листопада 2014

З нагоди відзначення 70-річчя визволення України від нацистських окупантів відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Обеліску Слави у парку «Деснянський»

           12 листопада 2014 року з нагоди відзначення 70-річчя визволення України від нацистських окупантів відбулася урочиста церемонія покладання квітів до Обеліску Слави у парку «Деснянський» за участю активу ветеранських організацій району та членів учнівського самоврядування «Лідер» школи І-ІІІ ступенів № 238 Деснянського району міста Києва. Урочисті заходи продовжилися у приміщені школи № 238 за участю голови ветеранської організації Деснянського району Пікалюка А.О., голови ради ветеранів мікрорайону 1305 Магаляса О.П., представників педагогічного та учнівського колективів, батьківської громадськості, мешканців району. 

          Під час конференції «Ми завдячуємо Вам життям» присутні вшанували пам’ять полеглих у роки війни хвилиною мовчання. Перед зібранням виступив ветеран війни письменник Царьов М.А.

          «Такі зустрічі з ветеранами потрібні не лише як пам’ять і данина поваги учасникам Другої світової війни, а й як приклад величезного патріотизму та любові до свого народу», — сказала директор школи Пятецька Т.А.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку