Головна  →  Новини  →  31 березня 2021

Сучасні інформаційні технологій на уроках виробничого навчання у Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства

У Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства для опанування як професійно-теоретичних знань, так і професійно-практичної підготовки триває освітній процес. Здобувачі освіти опановують робітничі професії в умовах змішаного/дистанційного навчання з дотриманням вимог Протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

У навчальній групі № Т-3 за професією «Оператор комп’ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» проводиться виробниче навчання у онлайн-режимі. Під час уроку виробничого навчання учні опрацювали тему: "Інвентаризація. Інвентаризаційний опис" з використанням однієї з  найбільш зручних та пристосованих до навчання інструментів -програми Google Meet. Для удосконалення професійної компетентності практичні завдання виконано на професійному рівні.

Тісні комунікації та зручний формат взаємодії майстра виробничого навчання зі здобувачами освіти сприяють якісній освіті. Учасники освітнього процесу відзначили важливість, актуальність форми навчання в особливих карантинних умовах.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку