Головна  →  Новини  →  15 квітня 2021

Проведено міську методичну секцію для керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Відбулась в режимі онлайн міська методична секція директорів закладів професійної (професійно-технічної) освітина тему: «Впровадження технологій дистанційного навчання при підготовці кваліфікованих робітників нової формації».

Метою секції було вивчення досвіду роботи державного навчального закладу «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» щодо організації змішаного навчання з використанням дистанційних освітніх технологій.

Під час секції учасники ознайомились з презентацією про віртуальний освітній простір та нові можливості для професійного навчання. Зокрема, як здійснюється незалежне оцінювання професійних компетентностей здобувачів освіти при проведенні Державної кваліфікаційної атестації та  поетапної кваліфікаційної атестації.

З досвіду роботи педагогічних працівників на семінарському занятті керівники дізнались про створення та ведення особистої професійної сторінки викладача.

Разом з тим, було обговорено ряд нагальних питань щодо роботи закладів освіти під час пандемії, продовження дистанційного навчання, облаштування закладів професійної освіти пандусами тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку