Головна  →  Новини районів  →  15 квітня 2021

Майстер-класи для фахівців психологічної служби закладів освіти Деснянського району міста Києва

15 квітня 2021 року відбулись онлайн майстер-класи для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Деснянського району міста Києва «Психологічні особливості розвитку пізнавальних процесів у дітей 6 - 7 років» та «Використання наративних практик самопроектування у роботі психолога».

Ведуча заходу «Психологічні особливості розвитку пізнавальних процесів у дітей 6 - 7 років»  практичний психолог СНВК «Вікторія» з поглибленим вивченням англійської мови Паламарчук Вікторія Анатоліївна поновила знання колег з питань розвитку психічних процесів; етапів, умов та психологічних особливостей розвитку пізнавальних процесів. Поділилась структурованим арсеналом практичного матеріалу для розвиткової роботи з дітьми 6-7 років.

Спікерка майстер-класу «Використання наративних практик самопроектування у роботі психолога» практичний психолог спеціалізованої  школи І ступеня № 312 з поглибленим вивченням англійської мови Шиловська Олена Миколаївна розповіла про теоретичні аспекти самопроектування, інтерпретації, реінтерпретації, психологічної технології; наголосила на важливості цілеспрямованої роботи психолога щодо формування «Я-висловлюння», розвитку навичок самопізнання та самоаналізу дитини, позитивного ставлення до себе; пошуку внутрішніх ресурсів для досягнення цілей, які дитина може поставити на найближчу перспективу. Цікавий теоретичний матеріал був підкріплений наративними практиками в роботі з молодшими школярами та підлітками.

Дякуємо усім, хто долучився до заходів професійного зростання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку