Головна  →  Новини  →  14 квітня 2021

Атестація педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти та закладів освіти, що підпорядковані Департаменту освіти і науки, у 2020-2021 навчальному році

14 квітня 2021 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки. Атестація проходила відповідно до законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 (із змінами та доповненнями), наказу Департаменту освіти і наукивід 20.09.2020 № 147 та з метою активізації творчої професійної діяльності, підвищення професійної майстерності та престижу й авторитету педагогічного працівника.

Враховуючи карантинні обмеження у місті Києві, роботу атестаційної комісії було організовано у режимі онлайн з дотриманням всіх можливих заходів для мінімізації ризику поширення серед учасників засідання гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На розгляд атестаційної комісії ІІІ рівня було подано атестаційні матеріали від 40 закладів фахової передвищої освіти та від 4 закладів освіти, що підпорядковані Департаменту.

Атестаційною комісією ІІІ рівня було детально вивчено всі атестаційні документи, подані закладами освіти: враховано характеристики, атестаційні листи, сертифікати/свідоцтва про проходження підвищення кваліфікації педагогічними працівниками.

За результатами засідання атестаційною комісією було прийнято рішення про атестацію 443 педагогічних  працівників  на присвоєння кваліфікаційної   категорії «спеціаліст  вищої  категорії» та/або педагогічного звання або про відповідність   працівника   раніше   присвоєній кваліфікаційній категорії   «спеціаліст  вищої  категорії»,  та/або  відповідність працівника раніше присвоєному педагогічному званню. З них атестовано:

- 432 - педагогічних працівники закладів фахової передвищої освіти;

- 11 - педагогічних працівників закладів освіти, підпорядкованих Департаменту освіти і науки.

 Вітаємо всіх педагогічних працівників з успішною атестацією!

Попри карантинні обмеження, робота освітян Києва продовжується згідно плану.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку