Головна  →  Новини  →  16 квітня 2021

Завершено Всеукраїнський конкурс фахової майстерності з професії «Перукар» серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти

Відбувся III (фінальний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Перукар» серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

Від міста Києва бере участь переможниця ІІ (регіонального) етапу - Ляхова Анна, здобувачка освіти Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу. За програмою конкурсу проведено знайомство з учасниками, виконано тестові завдання та зачіску в онлайн режимі.

Метою проведення заходу є поліпшення поінформованості молоді про можливості працевлаштування за робітничими професіями, розширення уявлення про види і форми професійного навчання, зміна стереотипів щодо престижності професій, підвищення мотивації до здобуття актуальної на ринку праці професії.

Професія «Перукар» є складовою індустрії краси, завжди актуальна та створює щось нове, небувале, задо­вольняючи смаки й потреби клієнтів. Конкуренція між майстра­ми перукарського мистецтва за всіх часів була і є умовою розвит­ку їхньої майстерності.

Конкурси перукарів - відкрита форма змагання та джерело нових ідей та напрямів розвитку моди.

Перейти до спискуВерсiя для друку