Головна  →  Новини  →  26 квітня 2021

Основні напрямки роботи вчителів кафедри іноземних мов спеціалізованої школи № 264

Протягом чергового навчального тижня вчителями кафедри іноземних мов продовжувався освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.  І вчителі, і здобувачі освіти наполегливо та продуктивно працювали у синхронному (за допомогою платформи Zoom) та асинхронному (на платформі Google Classroom) режимах.  Педагоги забезпечували постійний вчительський супровід, оцінювали результати навчання учнів, надавали  їм  підтримку в освітньому процесі. Для проведення   Zoom –уроків вчителі підбирали цікавий навчальний матеріал, доцільні форми та методи роботи; проводили поточний та підсумковий контроль на освітянських онлайн платформах  «Всеосвіта», «На Урок» з використанням авторських тестів.

Вся робота вчителів кафедри була спрямована на заохочення учнів до вивчення англійської та німецької мов. Для учнів 5- 11 класів вчителі англійської мови створили відеопрезентації про історію та розвиток транспорту ( 5 клас, вчителі  Ружицька І.В., Вирипаєва Т.В.,), про будинки, кімнати та значення дому в житті кожної людини (7 клас, вчитель Топка О.А., ), про переваги та недоліки різних професій (9 клас, вчитель Гопкало Л.Л.), про захист навколишнього середовища (10 клас, вчитель Здоровило А.Г.).

Дистанційне навчання вивільняє більше власного часу для  розвитку індивідуальних талантів дітей, тому велика увага була приділена проєктній роботі здобувачів освіти. Восьмикласники, під керівництвом Новосад Н.А., створили проєкт « Мій улюблений художник», а дев’ятикласники разом з Гопкало Л.Л – «Життєвий та творчий шлях Вільяма Шекспіра» (до дня народження великого драматурга). Здобувачі освіти  7-В класу разом із Гереновською А.І. створили постери до дня землі « Захистимо землю від екологічних проблем» ( до Дня Землі).

Не залишилися поза увагою вчителів кафедри і заходи, включені в календар шкільних подій. З метою виховання екологічної свідомості вчителі кафедри Гереновська А.І, та Зайцева І.С. провели уроки  про охорону навколишнього середовища  у 9 –А та 11-В відповідно. А вчитель Топка О.А. та 7-В клас створили поради на тему «Чому важливо вивчати англійську мову?» (до Міжнародного дня англійської мови). Вчитель німецької мови Косміна О.А. разом 5-А класом присвятили годину спілкування історії і значенню Всесвітньому деню книги та авторського права. Німецькою - Weltbuchtag, яке відзначається 23 квітня.

Інформацію про проведену роботу вчителі кафедри висвітлювали на сторінках соціальних мереж. Всі працювали натхненно та плідно! Далі буде...

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку