Головна  →  Новини  →  27 квітня 2021

Всесвітній день графічного дизайнера в Київському фаховому коледжі прикладних наук

27 квітня відзначається Всесвітній день графічного дизайнера. Свято було запроваджено Міжнародною радою асоціацій графічного дизайну (Icograda ) у 1995 році в Лондоні.

Основна ідея ініціаторів свята полягала в тому, щоб спонукати дизайнерів усього світу потурбуватися про добробут людей, які знаходяться поруч, знайти інноваційні рішення для задоволення їхніх потреб, використовуючи дизайн як засіб урізноманітнення реалій сучасного світу та покращення якості життя.

Відтоді в цей день дизайнери з усього світу збираються разом і організовують різні заходи та ініціативи, впроваджують у життя найсміливіші дизайнерські проєкти, які демонструють важливість графічного дизайну, його здатність змінити світ на краще.

Київський фаховий коледж прикладних наук, як заклад освіти з потужним дизайнерським відділенням, активно долучається до відзначення цього свята. На знак підтримки ініціатив дизайнерів усього світу, солідарності з їхніми прагненнями та ідеями, Коледж започатковує Конкурс «ГРАФІЧНИЙ КОД ТВОГО МІСТА». Подія відбувається за підтримки Департаменту освіти і науки міста Києва.

В рамках відзначення професійного свята 27 квітня 2021 року викладачі відділення дизайну розпочинають серію зустрічей з фахівцями у сфері фешн-індустрії DESIGN MEETS.

Перша зустріч відбудеться в онлайн-форматі 27.04 о 14:30.
Спікер: Олександра КАКУРІНА, керівник Департаменту по роботі з дизайнерами Ukrainian Fashion Week.
Тема: Конкурси молодих дизайнерів: вимоги та «правила гри».

Долучитися до заходу 


Перейти до спискуВерсiя для друку