Головна  →  Новини  →  27 квітня 2021

Міжнародна перемога на ICYS- 2021

Вихованець Київської Малої академії наук (відділення екології та аграрних наук) Володимир Павленко отримав Срібну медаль на XХVІІІ Міжнародній  конференції юних дослідників ICYS-2021,  онлайн церемонія нагородження переможців якої відбулась 26 квітня!

Володимир Павленко, учень 10-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглиблення вивчення іноземних мов №112 ім. Т. Шевченка, представляв Україну на цій конференції  в категорії  «Екологія життя»  з роботою «Розвиток і порятунок колонії мурах виду Formica rufibarbis», в якій проаналізований розвиток колонії мурах виду Formica rufibarbis, досліджені основні аспекти їх способу життя, поведінки в умовах природного та домашнього середовищ, розкрита необхідність проведених заходів, а також їх вплив на життя колонії.

Ми дуже сподівалися, що журі конкурсу буде цікаво дізнатися про актуальність та важливість збереження мурах Formica rufibarbis, які занесені до Червоної книги деяких Європейських держав.  Так  і сталося – Володимир Павленко отримав Срібну медаль! А ще нагороду за кращий постерний захист!

Щиро вітаємо наукового керівника Володимира – завідувача відділення екології та аграрних наук Київської МАН Ісаченко Олену Миколаївну – та педагогічного керівника – вчителя біології спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглиблення вивчення іноземних мов 112 ім. Т. Шевченка Жиліну Лілію Василівну!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку