Головна  →  Новини  →  27 квітня 2021

Оновлення матеріально-технічної бази до нового навчального року у Київському професійному будівельному ліцеї

У Київському професійному будівельному ліцеї продовжується підготовка до нового 2021/2022 навчального року, триває робота щодо оновлення матеріально-технічної бази за кошти місцевого бюджету м. Києва.

З метою соціальної адаптації здобувачів освіти з особливими потребами, забезпечення рівного доступу громадян до якісної освіти, проведено поточний ремонт санвузла у суспільно- побутовому корпусі.

У гуртожитку та приміщеннях ліцею проведено поточні ремонти пожежного водопроводу, електрощитових електромереж, здійснено заміну протипожежних дверей. Придбано ручний інструмент для професійно-практичної підготовки майбутніх першокурсників з професій «Опоряджувальник будівельний», «Електрогазозварник, рихтувальник кузовів», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Створюються усі необхідні умови для того, щоб кожен випускник міг стати конкурентоспроможним, затребуваним на ринку праці, кваліфікованим робітником і всебічно розвиненою особистістю. Тільки реальними змінами можна завоювати довіру молоді до системи професійної (професійно-технічної) освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку