Головна  →  Новини  →  18 травня 2021

Виробнича практика здобувачів професійної освіти на підприємствах Києва

Невід’ємною частиною освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти є проходження виробничої практики на підприємстві. Для підготовки висококваліфікованих фахівців не достатньо лише теоретичних знань, обов’язково умовою для закріплення набутих умінь є отримання практичних навичок у трудових колективах.

Здобувачі освіти Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва за навчальними планами і програмами наразі проходять виробничу практику на підприємствах м. Києва.

Підприємства ресторанного господарства «Євразія», «Mister Cat», «Il Molino», «Пузата Хата», «Сушия», «Lviv croissants», «Mafia» надають можливість для оволодіння професійними практичними навичками майбутнім кухарям та кондитерам.

У перукарнях та салонах краси «Пора подстричься», «Валентина», «SJ Beauty School», «ФОП Ніколаєв», «Класік», «ФОП Малашенко О.О.», «Frisor», «СВ» проходять стажування майбутні майстри сфери краси.

Майстри виробничого навчання здійснюють моніторинг за відвідуванням практики здобувачами освіти на підприємствах, дотриманням належних умов праці та за оформленням усіх необхідних документів.

Для більшості здобувачів освіти ця практика стане вдалим стартом у професійне життя.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку