Головна  →  Новини  →  12 травня 2021

Призначення персональних стипендій Київської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти столиці

З 12 травня по 12 червня 2021 року триває відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради учням закладів загальної середньої освіти столиці.

Стипендії призначаються відповідно до рішення Київської міської ради від 15.03.2012 № 207/7544 «Про персональні стипендії Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Києва». Право на отримання стипендії мають учні, які у 2020-2021 навчальному році навчались у  8-10 класах та мають високий рівень успішності (9-12 балів) з базових дисциплін, що підтверджується табелем про успішність; є призерами ІІІ  та ІУ етапів ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення»;  ІІІ та  ІУ етапів ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; інтелектуальних змагань учнів «Ерудит-2021»; ІІ та ІІІ етапів  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України; переможців Міжнародних олімпіад з навчальних предметів.

Кандидатури учнів для призначення персональних стипендій подаються через управління освіти районних в м. Києві державних адміністрацій за рекомендацією керівників закладів загальної середньої освіти шляхом направлення листа-клопотання та підтверджуючих документів на кожного з кандидатів до конкурсної комісії з відбору та висунення кандидатів на персональну стипендію Київської міської ради (далі-Комісія).  

Кандидатури учнів закладів загальної середньої освіти, яким призначені стипендії Президента України, Кабінету Міністрів України Комісією не розглядаються.

Персональна стипендія призначається терміном на один навчальний рік.
Телефон для довідок 279 89 10.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку