Головна  →  Новини районів  →  26 травня 2021

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Деснянському районі

З 11 по 19 травня 2021 року в Деснянському районі проходив І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з використанням технологій дистанційного формату.

У Грі взяли участь рої середньої вікової категорії 27-ми закладів загальної середньої освіти та рої старшої вікової категорії 38-ми закладів загальної середньої освіти Деснянського району.

Під час Гри рої змагалися у різних конкурсах, метою яких була перевірки рівня навчально-пізнавальної діяльності учнівської молоді, набутого в процесі занять за програмами гри «Джура», гуртків козацько-лицарського та військово-патріотичного виховання.

На підставі протоколів членів суддівської комісії І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») право представляти Деснянський район на ІІ (міському) етапі Гри серед закладів освіти міста Києва у середній віковій категорії виборов рій «Сагайдак» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов, який вперше візьме участь у міських змаганнях.

У старшій віковій категорії, вже традиційно, адже вони 4 роки поспіль перемагали у І (районному) етапі, а у 2019 та у 2020 роках стали переможцями міського етапу та представляли місто Київ на Всеукраїнських змаганнях - рій «Патріоти» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 з поглибленим вивченням природничих наук.

29 травня 2021 року під час проведення районного свята з нагоди Дня Києва та Дня столиці у парку «Деснянський» рій «Сагайдак» та рій «Патріоти» отримують Перехідний Кубок Переможця у своїй віковий категорії від голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитра Ратнікова.

Перейти до спискуВерсiя для друку