Головна  →  Новини  →  25 червня 2021

Захист дипломних робіт у Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва Києва

Державна кваліфікаційна атестація у державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» для випускників 2021 року проходить у двох форматах: професійно-теоретична частина - у формі онлайн тестування, а захист дипломних робіт для професійно-практичної частини.

Першими захищали дипломні роботи здобувачі освіти за освітнім професійним рівнем молодші спеціалісти, які навчались за напрямком підготовки: «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» кваліфікація: «Художник-виконавець. Викладач початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів». Крім написання дипломної роботи обов’язковою умовою було виконання ескізу, технічного креслення та ювелірного виробу.

Здобувачі освіти, які навчались за професіями: «Ювелір-монтувальник, ювелір-закріпник»; «Адміністратор, секретар керівника (організації, підприємства, установи)»; «Агент з організації туризму, адміністратор»; «Ювелір (ювелір-модельєр)»; «Ювелір-модельєр, огранувальник вставок для ювелірних та художніх виробів» проходили державну кваліфікаційну атестацію у форматі онлайн тестування. Здобувачі освіти, що навчалися за професіями ювелірного напрямку, окрім онлайн тестування готували ще і творчі роботи – свої ювелірні шедеври.

Всього завершують заклад освіти понад 150 осіб. Випускникам-2021 -  успішного та  та кар’єрного зростання!

Перейти до спискуВерсiя для друку