Головна  →  Новини  →  25 червня 2021

Державна кваліфікаційна атестація у Вищому професійному училищі № 33

У Вищому професійному училищі № 33 м.Києва відбулась Державна кваліфікаційна атестація - підведення підсумків навчальних досягнень здобувачів освіти за 3 роки!

Перед Державною кваліфікаційною комісією звітували 162 учні, які навчались за професіями  «Перукар; манікюрник», «Кухар; офіціант», «Кухар; кондитер», «Кухар».

Підведення підсумків відбувалося у два етапи: комп’ютерне онлайн-тестування за підпримки комунального некомерційного підприємства «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» та презентації творчих практичних робіт.

Випускна робота майбутніх перукарів та манікюрників представляла собою створення образу з виконанням зачіски та манікюру, а також практичних робіт – композиції з розписаних нігтів та пастижерних виробів.

Майбутні працівники громадського харчування презентували страви.  Професійно-практична підготовка професій у навчальному закладі та досвід роботи на виробництві - дали чудові результати. Голови державної кваліфікаційної комісії – представники ТОВ «Іжак ресторація» та кейтеренгової компанії ФОП Возна Л.В., інженери-технологи ресторанного господарства, високо оцінили випускні творчі роботи та відмітили високий рейтинг тестового вихідного контролю.

Випускники закладу освіти отримали цікаві пропозиції від роботодавців щодо працевлаштування, декого навіть запросили на посади шеф-кухарів та су-шефів! Кафедри харчових технологій вищих навчальних закладів чекають кращих здобувачів освіти для подальшого продовження навчання!

Підприємства ресторанного господарства та сфери обслуговування столиці поповняться молодими кадрами вже за тиждень!

Перейти до спискуВерсiя для друку