Головна  →  Новини  →  8 липня 2021

Київський професійний будівельний ліцей готується до нового 2021/2022 навчального року!

Київський професійний будівельний ліцей активно готується до початку нового 2021/2022навчального року, створюючи і оновлюючи безпечне, новітнє освітнє середовище, аби забезпечити регіональний ринок праці висококваліфікованими та конкурентоспроможними робітниками. За кошти бюджету м. Києва у сумі 521,2 тис. грн. здійснено капітальні ремонтні роботи у навчально-виробничому корпусі, придбано обладнання та меблі для кабінетів теоретичного навчання, ручний та моторизований інструмент для навчальних майстерень.

За кошти, що надійшли від проходження виробничої практики учнів в умовах підприємств, організацій, установ різної форми власності та підпорядкування, проведено поточні та косметичні ремонти кабінетів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки у навчальному корпусі ліцею. Завершено ремонт кімнати книговидачі у бібліотеці закладу освіти.     

Київський професійний будівельний ліцей здійснює набір здобувачів освіти на 2021-2022 навчальний рік і запрошує випускників шкіл на навчання.   Професійна освіта – це шлях до самореалізації та успіху!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку