Головна  →  Новини  →  24 листопада 2014

Пройшов фінальний етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України»

Національний центр «Мала академія наук України» 18-20 листопада 2014 р. провів фінальний етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» у Київському Палаці дітей та юнацтва.
  На першому етапі, який відбувався очно на обласному рівні – учасники надсилали свої наукові роботи, затим лише кращі з кращих потрапили на ІІ етап виставки-конкурсу.вв
Орієнтовна тематика проектів у кожній номінації визначається організаційним комітетом Виставки та повідомляється листом МОН України. Діти могли представити свої роботи в семи номінаціях: електроніка та приладобудування, матеріалознавство та перспективні технології, також могли виконати науково-дослідні роботи в напрямах машинобудування, інформаційно-телекомунікаційні системи та технології, екологія та ресурсозбереження, технічна творчість та винахідництво і робототехніка та робототехнічні системи.
  Вітаємо фіналістів Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» вихованців відділу науково-технічної творчості. До числа фіналістів у номінації «Технічна творчість та приладобудування» потрапив гуртківець Андрій Зозуля. У номінації «Електроніка та приладобудування» Дмитро Житник посів ІІІ місце та отримав цінний приз, а Андрій Нікіфоров у цій же номінації за участь у виставці-конкурсі теж отримав заохочувальний цінний приз. 
Вітаємо фіналістів та їхнього керівника Сергія Єрмошина.

Перейти до спискуВерсiя для друку