Головна  →  Новини  →  12 серпня 2021

Київське вище професійне училище водного транспорту – учасник форуму розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»!

Державний професійно-технічного навчальний заклад «Київське вище професійне училище водного транспорту» був учасником ХХ районного форуму розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»!

Здобувачі освіти 1-2 курсу приєднались до інтерактивної реаліті-гри з основ громадянської освіти. Разом з активними жителями Подільського району столиці наші юнаки та дівчата визначали пріоритетні проблеми столиці, пропонували способи їх вирішення, навчалися взаємодії в командній грі, внесли багато цікавих ідей стосовно розвитку міста Києва та Подільського району.

Зокрема, у рамках реаліті-гри «Молодь як ключ до успішного розвитку столиці», представлено проєкт «Відновлення річкового судноплавства по річці Дніпро».

Учасники отримали дипломи про проходження навчального курсу з питань володіння практичними навичками, знаннями на компетентній конструктивній взаємодії із міською владою.

Бажаємо успішного втілення у життя набутих комунікативних знань!

Перейти до спискуВерсiя для друку