Головна  →  Новини  →  19 серпня 2021

Новий навчально-практичний центр у новому 2021/2022 навчальному році

На базі Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівельної механізації розпочне свою діяльність навчально-практичний центр «Підготовка фахівців будівельної механізації та електронного устаткування автомобільних засобів» у новому 2021-2022 навчальному році.

Для удосконалення матеріально-технічного забезпечення Центру створено майстерню дорожньо-будівельних машин та тракторів, придбано сучасне обладнання (твердоміри комбіновані; люфтоміри рульового управління тощо) на суму 160, 5 тис. грн.

Модернізовано навчальні кабінети креслення, «Захисту України», спецтехнології зварювання та лабораторії колісних транспортних засобів.

Майбутні фахівці автомобільного транспорту, які здобуватимуть професії Авторемонтник; Слюсар з ремонту дорожньо-будiвельних машин та тракторiв, Машинiст пiдiймально-транспортних машин; Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів, забезпечені спеціальним одягом та першим робочим інструментом тощо.

 Завдяки новому освітньому простору  навчання в закладі освіти буде комфортним та цікавим!

Перейти до спискуВерсiя для друку