Головна  →  Новини  →  23 серпня 2021

З Днем Державного Прапора!

З Днем Державного Прапора!
Прапор - це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення!
 
Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові здобутки, бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

Дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.
 
Сьогодні під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України Київський міський голова Віталій Кличко вручив паспорти громадян України 30-ти юним киянам - переможцям шкільних олімпіад, творчих фестивалів, спортивних змагань, лідерам учнівського самоврядування, кількість яких цьогоріч є символічною!
 
Освіта Києва вітає з Днем Державного прапора України!
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку