Головна  →  Новини  →  26 серпня 2021

Ювілейний для України рік – для мене 30 років в ОСВІТІ Києва, 10 з них – у ДНІПРОВСЬКОМУ! – Наталія Іваніна

Про це під час Серпневої конференції зазначила начальник управління Дніпровської районної в місті Києві державної адмінстрації.

"Цей рік– рік перемог, хороших результатів, розвитку, руху вперед курсом реформ Нової української школи, це рік успіху освітян Дніпровського району! Титанічна робота і організаторський талант, якісний і корисний контент, нові думки, сучасні ідеї, змістовне спілкування та обмін досвідом – ось що об’єднує команду «DniproOsvita» для розвитку освіти і якісних змін! Ми впевнено ідемо своєю траєкторією руху усією дружною, креативною, відповідальною командою державних службовців, керівників закладів у партнерстві з учителями та батьками!" - розповіла Наталія Іваніна.

Освіта завжди була однією із найбільших цінностей!

Інвестиції в освіту дітей – це інвестиції у наше майбутнє! За останні роки у Дніпровському районі здійснено реконструкцію приміщень 10 закладів освіти!

"Ми працюємо, щоб діти зростали у комфортному середовищі. Розуміли, що їх люблять та про них піклуються, щоб мали доступ до якісної освіти, отримували належне медичне обслуговування!  У користуванні здобувачів освіти Дніпровського району: сучасні навчальні кабінети; комп’ютеризовані медіатеки; коворкінги; освітні хаби; лабораторії фізики, хімії, біології; сучасні актові та спортивні зали.Особливе досягнення – оновлені їдальні закладів освіти." - зазначила начальник Дніпровського районного управління освіти.

"ДЯКУЮ кожному за свідому громадянську позицію, енергію та ентузіазм, що стали фундаментом повсякденного життя, за сміливість та оптимізм, завзятість в досягненні мети, партнерство і результативну співпрацю, за величезну підтримку і добрі справи для закладів освіти Дніпровського району! Ми впевнено крокуємо вперед, бо сучасні тенденції та інтенсивність розвитку освіти дають сьогодні можливість реалізовувати найамбітніші плани освітян! Кожен заклад освіти у Дніпровському – це свій унікальний світ, який поєднує бажання педагогів зробити дитинство, шкільне життя цікавим, незабутнім, яскравим та ЩАСЛИВИМ! Я УПЕВНЕНА, що далі буде ще більше проєктів, перемог і подорожей, успішних івентів та здійсненних мрій, бо «найкраща освіта – тут все для дитини, найкращий Дніпровський район»! Зі святом, КОЛЕГИ! З початком нового навчального року, дорогі ДРУЗІ!" - наголосила Наталія Іваніна.

Перейти до спискуВерсiя для друку