Головна  →  Новини  →  26 серпня 2021

Завершення підготовки до початку нового 2021/2022 навчального року у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Завершується підготовка освітньої бази закладів професійної (професійно-технічної) освіти до нового 2021/2022 навчального року, в тому числі у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» та Державному навчальному закладі «Київський центр професійно-технічної освіти».

Крім освітньої та виробничої інфраструктури, важливо розвивати й соціальну, адже здобувач освіти потребує комфортних умов не лише для навчання, а й у побуті. У Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва проведено ремонтні роботи п’ятого поверху гуртожитку.

Важливою є безпека учасників світного процесу, тому тут повністю замінено електромережу, відремонтовані місця загального користування: кімната гігієни, кухня, душове приміщення.

Сучасні засоби навчання придбано Київським центром професійно-технічної освіти, на базі якого функціонує навчально-практичний центр з професії «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник».

Для опанування інноваційними виробничими технологіями з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтер охоронно-пожежної сигналізації», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, токар» здобувачі освіти будуть забезпечені первинним робочим інструментом та комплектами спеціального одягу.

Ремонтні роботи, придбання первинного робочого інструменту та спеціального одягу здійснено за рахунок коштів територіальної громади міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку