Головна  →  Новини  →  28 серпня 2021

У МОН відзначили освітян та науковців за високий професіоналізм

27 серпня, освітяни та науковці отримали відзнаки за високий професіоналізм і сумлінне виконання службових обов’язків.

Нагороди вручили Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет та народний депутат України Юлія Гришина.

«Щиро дякую нашим  освітянам і науковцям  за наполегливу, віддану та сумлінну працю. Вітаю з прийдешнім професійним святом, а також із 30-річчям Незалежності України та хочу з цієї нагоди вручити вам, шановні колеги, нагороди. Освітяни – найбільш потужна армія українців, а їхній внесок в освітній процес та виховання дітей є неоціненним. Тому для нас одне із ключових завдань –  створення гідних  умов для кожного працівника освіти», – зазначив Сергій Шкарлет.

Нагрудним знаком «За наукові та освітні досягнення» відзначено ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Михайла Згуровського та ректора Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Євгена Сокола.

Грамотою Міністерства освіти і науки нагороджено:

  • начальника відділу початкової освіти Державної служби якості освіти України Валентину Бобир;
  • директора школи І-ІІІ ступенів №9 Оболонського району м. Києва Світлану Кучук;
  • директора Інклюзивно-ресурсного центру №10 Шевченківського району м. Києва.

Подякою МОН відзначено 19 працівників сфери освіти, зокрема психологів, логопедів, класних керівників, викладачів, які зробили вагомий внесок у розвиток інклюзивного навчання в Україні.

«Важливо всім пам’ятати, що ми — одна команда. Депутати як законодавці пишуть закони, виконавча влада контролює їх виконання, а освітяни — найголовніші люди в цій сфері, вони впроваджують усі наші зміни в життя, і від них багато чого залежить. Разом ми зробимо освіту найкращою!» — підсумувала Юлія Гришина.

Автор фото та тексту - Міністерство освіти і науки України

Перейти до спискуВерсiя для друку