Головна  →  Новини  →  31 серпня 2021

Сучасний освітній простір у новому 2021/2022 навчальному році в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Закінчилась гаряча пора підготовки закладів освіти до нового 2021/2022 навчального року. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти на здобувачів освіти чекає сучасне освітнє середовище.

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу для майбутніх фахівців швейної справи функціонуватиме навчальна Smart-фабрика. Це модернізована навчальна творча лабораторія, система комплексних технологічних рішень від автоматизованого проєктування, моделювання одягу до його виготовлення на високоефективному швейному обладнанні.  Створений сучасний швейний простір, облаштоване новітнє обладнання з комп’ютерним управлінням надасть можливість учнівській молоді опановувати професії «Кравець», «Закрійник», «Дизайнер одягу (взуття)» в умовах, наближених до виробництва.

Для молодих фахівців індустрії краси - «Перукарів (перукарів-модельєрів)» та «Манікюрників»  обладнано новітніми робочими місцями, інструментами та обладнанням навчальні майстерні.

У Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва для здійснення освітнього процесу з професії «Манікюрник» оновлено навчальні кабінети сучасними меблями, для якісного проведення лабораторно-практичних робіт обладнано спеціальні робочі місця для здобувачів освіти з професії «Перукар (перукар-модельєр)» та фахових молодших бакалаврів за спеціальністю «Дизайн. Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Сучасний дизайн навчальних приміщень, зони відпочинку,  створюють комфортні умови для навчання. Це забезпечить ефективність навчально-виробничого процесу, якісну зміну професійної освіти, його методи, інструменти та середовище.

Перейти до спискуВерсiя для друку