Головна  →  Новини  →  1 вересня 2021

Стартував соціальний проєкт «Інтелект молоді – Києву!»

До Дня Знань в столиці стартував новий етап соціального проекту «Інтелект молоді – Києву!». Столичні станції метро: Театральну, Сирець, Дорогожичі, Кловську та Печерську — прикрасили метролайти з портретами успішних школярів та педагогів.

Ініціатором проєкту є Департамент освіти і науки Києва, а реалізовано його було за підтримки Київської міської державної адміністрації. Головна мета - привернути увагу до інтелектуальної еліти нашого міста.

Учасниками цього року стали 11 вихованців Київської МАН - переможців міжнародних конкурсів та 11 викладачів, котрі систематично протягом тривалого часу готують таких переможців. Проєкт вже стає доброю освітянською традицією столиці, і саме участь педагогів стала цьогорічною «родзинкою».

Розповідаючи мешканцям столиці та її гостям про своїх вихованців і викладачів, Київська МАН прагне познайомити всіх із тим, чим живе академія, чим опікується, чим пишається, про що мріє, чого очікує!  Суспільство має знати, який інтелектуальний потенціал заложений у нашій молоді. Щось вигадувати – це природна потреба юного мозку, щорічно підлітки створюють дивовижні винаходи, які роблять наше життя легше, цікавіше, смачніше, безпечніше. Цей проєкт – наочна демонстрація того, що інтелектуальний потенціал українців величезний, і це надає оптимізм щодо майбутнього нашої молодої держави.

«Інтелект молоді – Києву!» доводить, що кожен може бути успішним. Маючи мету і наполегливість, можна досягти будь-яких вершин. Майбутнє за тими, хто мріє, прагне творити і не шкодує для цього ані сил, ані часу.

Дякуємо всім учасникам проєкту: дітям, викладачам, усім, хто готував цьогорічних переможців міжнародних конкурсів науково-технічної творчості молоді до їх перемог, фотографу Андрію Носову, дизайнеру Ксенії Плєвако, психологу Інесі Пустоваловій.

Якщо Ви бажаєте дізнатись більше про учасників проєкту, зчитуйте QR-код на плакаті або зайдіть на сторінку проєкту «Інтелект молоді – Києву!» на сайті Київської МАН.

Перейти до спискуВерсiя для друку