Головна  →  Новини  →  1 вересня 2021

«Дякуємо. Пам’ятаємо»: у столичних закладах професійної (професійно-технічної) освіти вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Заклади  професійної (професійно-технічної) освіти організовано розпочали новий 2021/2022 навчальний рік.  З нагоди Дня знань та 30-ї річниці Незалежності України у закладах освіти відбулися урочистості.

1 вересня 2021 року під час заходів проведено флешмоб «Дякуємо. Пам’ятаємо» для увічнення героїзму захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, під гаслом «Сини-герої, борці за вільну Україну». 

Прапороносна група Київського професійного коледжу з посиленою та військовою підготовкою,  здобувачі освіти Київського вищого професійного училища водного транспорту, Київського вищого професійного училища залізничного транспорту імені В.С. Кудряшова, Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва вшанували пам’ять,  схиливши голови у хвилині мовчання з покладанням квітів до Меморіалу загиблим учасникам Антитерористичної операції (АТО) та операції Об’єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Зупинимось на мить, подякуємо всім захисникам, славним синам України за наше майбутнє, за мирне сьогодення. Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку