Головна  →  Новини  →  6 вересня 2021

Наука під відкритим небом в один клік, або Welcome to КМАН!

Наука під відкритим небом в один клік, або Welcome to КМАН!

14 вересня 2021 року за підтримки Департаменту освіти і науки Києва о 16:00 у парку ім. Тараса Шевченка(вул. Володимирська, 60) відбудеться «Наука під відкритим небом» - Настановча сесія-2021 від Київської МАН.

Майстер-класи, наукові шоу, конкурси, вікторини, квести та призи - усе це в програмі заходу й допоможе детально ознайомитись із роботою 15 відділень, 3 найпопулярніших шкіл (Школи лідерства та фасилітаційних практик, Бізнес школи, Школи юного науковця), а також з унікальним обладнанням, яке сьогодні Київська МАН надає своїм вихованцям: спеціальними мікроскопами і пірометрами, спектрометрами і спектрофотометрами, повітряними та підводними дронами, кольоровими 3D принтерами-- та багато іншим.  

Масштабний радіомарафон, що буде супроводити весь захід, надасть можливість познайомитися з видатними педагогами, зірковими випускниками та вихованцями Академії, які є переможцями міжнародних, всеукраїнських та міських конкурсів. Їх обличчя щодня можна бачити на метролайтах, встановлених на центральних станціях метрополітену в рамках соціального проекту «Інтелект молоді – Києву!».

Такі історії успіху може пройти кожен, хто має мрію та бажання наполегливо до неї рухатися. Київська МАН пропонує усім допитливим, талановитим, амбітним, цілеспрямованим, креативним спробувати себе в науково-дослідницькій роботі, пройти шлях від ідеї до реалізації, відчути смак відкриття та перемоги. 

Перейти до спискуВерсiя для друку