Головна  →  Новини  →  10 вересня 2021

День фізичної культури і спорту у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти столиі сердечно вітають з Днем фізичної культури і спорту ветеранів спорту і тренерів, вчителів фізкультури, спортсменів, активістів спорту.

З метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і  спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, у закладах освіти відбулися спортивні заходи.

У Київському вищому професійному училищі будівництва і архітектури проведено спортивні змагання з кросу на 500 м. у мальовничому парку. Змагання зі стрибків в довжину з розбігу, підтягування на перекладині, згинання і розгинання рук в упорі лежачи відбулися на спортивному стадіоні училища.

Переглянути День фізичної культури та спорту на ютуб-каналі училища  

У  Київському вищому професійному училищі деревообробки здобувачі освіти всіх навчальних груп у змаганнях з легкої атлетики (стрибки в довжину), під ласкавими променями сонця, показали силу, спритність, жагу до перемоги і отримали багато позитивних емоцій.

Здобувачі освіти, викладачі, майстри виробничого навчання Київського вищого професійного училища машинобудування та комп’ютерно-інтегрованих технологій взяли участь у  флешмобі «Ранкова зарядка».

Спорт – це самоорганізація, дисципліна і бадьорий настрій. А спортивні змагання роблять початок навчального року активним, здоровим, додаючи енергії до нових звершень. Успіхів у справі розвитку фізичної культури і спорту!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку