Головна  →  Новини  →  21 вересня 2021

Професійно-практична підготовка здобувачів освіти професійної (професійно-технічної) освіти в умовах підприємств

Виробнича практика є завершальним етапом підготовки кваліфікованого робітника та невід'ємною складовою освітньої програми підготовки фахівців.  Професійно-практична підготовка проходить в умовах підприємств, організацій, установ різної форми власності та підпорядкування за угодами із замовниками робітничих кадрів.

Наразі здобувачі освіти державного навчального закладу «Київський центр професійно-технічної освіти» проходять виробничу практику за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» на ПАТ «Укрпошта». Тут значна увага юних практикантів приділяється формуванню практичних вмінь і навичок,  освоєнню сучасних методів в організації професійної діяльності.

Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» тісно співпрацює з комунальними підприємствами по утриманню зелених насаджень Шевченківського, Дарницького районів з професії «Озеленювач» та підприємствами приватної власності міста Києва  з професій «Електрозварник ручного зварювання», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», які прийняли здобувачів освіти закладу на виробничу практику. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку